Vuong design

Design van logo's, geboortekaartjes, visitekaartjes en meer

Design particulieren

IETS TE VIEREN? MAAK HET COMPLEET MET EEN ONTWERP WAT BIJ U PAST

Heeft u vaak het gevoel er bij een drukkerij een beetje alleen voor te staan, moeilijke termen naar uw hoofd geslingerd krijgen waarvan u denkt, hoe kan iemand dit nou weten. En dan nog al die mappen met hapklare kaarten waar alleen uw tekst in hoeft en met een ontwerp dat uw buurman ook zou kunnen gebruiken.

Bij Vuong design project management zult u dit niet snel meemaken. Gaan voor orginaliteit en creativiteit is iets wat een product altijd uit moet stralen. Mocht er onverhoopt toch een term gebruikt worden die u niet begrijpt dan word dit uitgelegd in een taal die u wel kunt begrijpen.

Bij Vuong design project management  kunt u terecht voor al uw familie drukwerk. Of het nu gaat om een geboortekaartje of een trouwkaart alles is mogelijk en dan ook nog geheel in een eigen stijl en met een ontwerp wat u aanspreekt.

Aangezien de huidige manier van produceren ook gedaan kan worden per stuk is dit ook voor u uiterst betaalbaar geworden. U hoeft geen keuze te maken uit een boek, u kunt gewoonweg uw eigen ontwerp laten maken dat bij u past en waar u na jaren nog vol trots naar kunt kijken.

Tijdens een in-take gesprek, wat gewoon plaats kan vinden in de avonduren bij u thuis, worden vragen gesteld over al uw intresses en hobbies en natuurlijk wat u normaal gesproken mooi vind. Dit kan gaan van kleuren tot vormen. Vervolgens word er voor u binnen 5 dagen een eerste ontwerp gemaakt en kunt u eventuele op of aanmerkingen plaatsen hierna volgt nog 1x een correctie ronden en zal uw product gedrukt gaan worden. Voor mensen is dit voortraject van het ontwerp een prachtige ervaring. U met een specialist die kan maken wat u vraagt en u volledig begeleid en nog betaalbaar ook!

Maar denkt u als particulier ook eens aan de mogelijkheden voor uw vereniging. Van reclameborden tot uw vereningingsblad overal komt Vuong design project management van pas.

De vraag is natuurlijk of dit duur is. Natuurlijk niet! Ook bij Vuong design project management is bekend dat de zon niet voor niets op gaat maar dat particulieren niet in het bezit zijn van een geldboom!

Daarom word er altijd naar de mooiste en meest voordelige oplossing gezocht.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Vuong design project management. Wat heeft u te verliezen? Nooit geschoten is altijd mis!