Vuong design

Design van logo's, geboortekaartjes, visitekaartjes en meer

Maak je eigen unieke geboortekaartjes

Je bent in verwachting en je kunt bijna niet wachten totdat je je baby in je armen kunt houden. De geboorte wil je natuurlijk op bijzondere wijze aan familie, vrienden en collega’s kenbaar maken. Maar standaard geboortekaartjes, dat is niets voor jou. Je wil het graag persoonlijk maken en bijzonder. Wist je dat je heel makkelijk je eigen, unieke geboortekaartjes kunt maken via kaarten.nl?

Zo uniek als jezelf
Waarom zou je geboortekaartjes maken met een persoonlijk tintje? De reden is voor veel vrouwen hetzelfde: je kindje is uniek en dat wil je op een persoonlijke en unieke wijze kenbaar maken aan de wereld. Dus het geboortekaartje moet perfect passen bij jou, je gezin en je kindje. Een geboortekaartje ontwerpen is misschien makkelijker dan je denkt. Ga er eens rustig voor zitten en bedenk welke kleuren je zou willen gebruiken. Misschien wel de kleuren van de kinderkamer of een afbeelding van een afwachtend wiegje. En wat dacht je van een combinatie van die twee met een eigen foto.

Persoonlijk met een foto
Je kunt heel veel verschillende foto’s gebruiken voor je eigen persoonlijke geboortekaartjes. Denk bijvoorbeeld aan een foto van hoogzwangere buik – natuurlijk op een mooie wijze gefotografeerd. Maar je kunt natuurlijk ook wachten totdat je kleintje is geboren en een foto van zijn of haar pasgeboren voetjes of neusje gebruiken op de kaart. Wat een verrassing zal dat zijn voor de kersverse opa en oma, de eerste foto van hun kleinkind. En wat dacht je van een kunstwerk van een ouder broertje of zusje? Even inscannen en je hebt in een handomdraai een persoonlijke kaart. Hoef je alleen de tekst nog te verzinnen.

Makkelijk met kaarten.nl

De mooiste geboortekaartjes maak je zelf via kaarten.nl. Via de website kun je namelijk heel eenvoudig de meest persoonlijke – en dus altijd unieke – geboortekaartjes maken. Upload je foto of ingescande tekening, kies uit verschillende dessins, kleuren en lettertypen en laat de geboortekaartjes inclusief enveloppen bij je thuis bezorgen. Je zal geheid heel veel leuke reacties krijgen. Op kaarten.nl kun je overigens ook andere wenskaarten en zelfs mooie cadeaukalenders maken. Uiteraard met eigen foto’s of tekeningen van je kinderen. Leuk voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven.